Despre Dr. Diana Vasiliu

Medic

Dr Diana-Gabriela Vasiliu (Ojog) este medic specialist Medicina interna, cu pasiune si competenta pentru Ecografia generala si actual in pregatire in Cardiologie. Este de asemenea psiholog clinician specialist, cu experienta de peste 8 ani si a urmat un Master in Neurobiologie, fiind interesata de complexitatea fiintei umane atat din punct de vedere psihic, dar si organic. Considera ca un medic bun este un detectiv minutios si constiincios, care gandeste in ansamblu toate detaliile si particularitatile cazurilor sale.
Urmareste toate noutatile si descoperirile medicale si participa la redactarea de articole stiintifice, la Congrese si Conferinte medicale, urmeaza cu regularitate cursuri de perfectionare in Ecografie si Cardiologie si este implicata in activitatea de cercetare farmaco-clinica.
A facut voluntariat pentru ajutorarea persoanelor varstnice si isi dedica tot efortul Medicinei si pacientilor sai.
Activitate de cercetare/publicatii stiintifice:
Vasiliu O, Vasile D, Vasiliu DG, Ciobanu OM. Quality of life impairments and stress coping strategies during the Covid-19 pandemic isolation and quarantine- A Web-based survey. Romanian Journal of Military Medicine 2021;CXXIV(1):10-21.
Vasiliu O, Vasiliu DG. Evaluation of the efficacy of combined nalmefene and cognitive behavioral therapy for gambling disorder. 33rd ECNP Congress. European Neuropsychopharmacology 2020;40(Suppl.1):S353-354.
Vasiliu D, Dobrovie M, Vintila VD, Vintila AM. Hypertension Control in Patients with Hypothyroidism. 27th European Meeting on Hypertension and Cardiovascular Protection. Journal of Hypertension 2017; 35 (e-Suppl. 2): e313
Siliste R, Homentcovschi C, Vasiliu D, Savulescu